Om Harold Fine Publishing

Harold Fine Publishing er et dansk forlag, der står bag magasinerne Groovy og Guaca. Det blev etableret i 2018 og ejes af redaktør og udgiver Kim Flyvbjerg, som tidligere har været redaktør på Berlingske og Euroman, konceptudvikler for forlagene Egmont og Bonnier samt dansk korrespondent for Monocle.

Om Guaca

Guaca er et magasin om bæredygtig madkultur, kunst, natur og rejser. Det udkom første gang i sommeren 2021. Guaca går ikke så meget op i michelinstjerner og dyr rødvin, men inspirerer til en mere moderne livsstil, der er bæredygtig uden at være kedelig.

Her kan du tjekke Guaca ud: I nummeret fra september 2021 viser Signe Wenneberg sit køkken frem, vi taler surdej med Øbageren på Møn, mindes Anthony Bourdain og inviterer til krebsekalas – med invasive krebs! God fornøjelse!

Om Groovy

Groovy er et magasin om musik, vinyl og koncerter. Det udkom første gang i sommeren 2018. Et unikt musikmagasin, der ikke halser efter det nyeste nye, men dyrker vinylkulturen og livemusikken og hylder alle tiders bedste musik inden for en bred vifte af genrer fra rock til jazz.

Her kan du tjekke Groovy ud: I premierenummeret fra juni 2018 viser den tidligere Sort Sol-guitarist Peter Peter sin pladesamling frem, vi interviewer ethiojazzens gudfar Mulatu i Berlin og tegner portrætter af Kraftwerk, Talking Heads og Charlotte Gainsbourg. God fornøjelse!