Giv din støtte

En hilsen fra Kim Flyvbjerg, redaktør og udgiver:

“Siden jeg sagde mit job op i 2018 og startede det lille forlag Harold Fine Publishing, har jeg arbejdet med at få musikmagasinet Groovy til at flyve – og senere også Guaca, der skriver om bæredygtig madkultur, natur og kunst.

Groovy og Guaca er lavet med hjertet; det er mit bidrag til at gøre verden sjovere, skønnere og lidt mere mangfoldig. Det er ikke altid lige nemt i en verden med pandemier, krige og økonomiske kriser, men foreløbigt har jeg overlevet som kreativ enmandshær i godt fem år. Det var imidlertid aldrig gået uden hjælp fra nogle af landets bedste skribenter, fotografer, illustratorer og grafiske designere – og kvalitet koster penge. Derfor håber jeg, du har lyst til at støtte mit videre arbejde.

Du kan give et bidrag efter eget ønske – og være med til at gøre hele forskellen.”

Jeg accepterer Vilkår og betingelser herunder opskrivning til nyhedsbrevet The G List Subtotal TotalTotal Due Today Støt med